martes, 3 de enero de 2012

negrita sin nombre

Esta belleza no es antigua. La compré en una juguetería al principio de empezar con esta afición de las muñecas porque no me pude resistir a su cara tan preciosa y su ropa tan bien hecha.

12 comentarios:

  1. Hola!!!!
    Desde hace algún tiempo también me he aficionado a las muñecas, especialmente a las que puedo hacerles vestidos.
    A mí me ha pasado que no me pude resistir a comprar una chinita de la misma marca, muñecas llorens. la negrita es preciosa y también hay una rubita con coletas muy graciosa.
    Te invito a ver mis blogs, hay muchas muñecas:

    http://lamaquinadecosir.blogspot.com/

    http://ninesdollspoupemunecas.blogspot.com/
    Un abrazo, Asun

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Asún pel teu comentari, sempre em fa molta il.lusió rebre'n. M'ha faltat temps per veure els vostres blogs, són una passada! quina preciositat de Paolas Reinas que teniu! Ah! també he vist la xineta, no descarto de compràrmela, tot i que podriem dir que la meva "especialitat" són les nines dels anys 60, 70 i 80, de vegades n'hi ha algunes actuals que son precioses com les Paolas o les Corolles. Et felicito per saber cosir tant bé. Jo no en se gens i moltes de les nines que trobo de segona ma van despullades o amb roba molt tronada que no es pot fer servir...us admiro molt a les que sabeu cosir aquests vestidets tant bonics.

    Una abraçada, Violeta

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Violeta!!
      Mira, jo de petita ja m'entretenia fent vestits a les nines i, a les meves filles per reis, sempre els portaven un munt de vestidets que la "reina" cosia al vespre però, des que m'he jubilat,m'he anat atrevint, que si una no es llença...
      A mi m'agraden molt els vestits dels anys seixanta, els que porten les nines de retallar de la meva època que són de l'estil que em feia la meva mare.
      Si tens alguna dificultat en fer vestits a les teves nines, m'envies les mides i em dius el tipus de vestit que t'agrada i et faré els patrons. També et puc enviar adreces de patrons de nines gratuïts d'internet.
      Una abraçada,
      Assumpció

      Eliminar
  3. Moltes gràcies Assumpció, ets molt amable. El que em passa a mi no té massa perdó i és que, quan jo era petita, a casa, ma mare i la meva àvia no només em feien tota la roba a mí sinó a les meves nines. Jo, durant l'any, vèia a l'àvia fent ganxet i cosint cosetes molt menudes i, després, jo lligava caps quan reconeixia aquelles peces a les meves nines dels Reis. Bé, doncs, "en casa del herrero cuchara de palo", jo mai no vaig ser destra en les manualitats ni hi tenia interès, preferia llegir i dibuixar. Però no ho dono per perdut i, si, potser caldria que m'hi atrevís. Si, m'agradaria saber aquestes adreces d'internet on dius que hi ha patrons gratuits. Ah! també, a vegades he pensat en apuntar-me a algun taller dels que diuen que fan a la Políclinica de Nines, que és una botiga meravellosa que hi ha a les Galeries Maldá de Barcelona però, esclar, això seria quan ja en sabés una miqueta. Repeteixo, moltes gràcies pel teu interés. Un petó. Violeta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Violeta!!!
      Aquesta botiga que dius, és visita obligada per mi quan vaig a Barcelona!
      Et faré un llistat de webs amb patrons i te l'enviaré.
      Jo, dels patrons, més que utilitzar-los tal qual, miro com fan els "cortes" i bàsicament, em preparo tots els estris al sofà i la nina a la falda i vaig tallant i cosint. Una de les coses que m'agrada de fer vestits a les nines és que els puc fer en repòs, encara que estigui cansada, sense posar la màquina de cosir.
      Per els detallets de com es fa una cosa o una altra, hi ha una web que es diu "el costurero de Stella" que tracta tots els temes. ( jo sols vaig fer "corte" al batxillerat i d'això, fa 40 anys!)
      Fins aviat, t'enviaré el llistat de webs!
      Una abraçada,
      Assumpció

      Eliminar
  4. Gracies Assumpció. Ja m'imaginava que coneixies la botiga meravellosa de les nines, és com de conte... Tu dius que vas fer corte al batxillerat però jo no vaig fer ni costura al cole, tot i que en aquell temps se'n feia...com t'he dit al comentari a la Negrita sin nombre, prometo esforçar-m'hi i si aconsegueixo fer alguna cosa, t'ho diré de seguida, només necessito temps i paciència.

    Gracies de nou

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja torno a ser aquí: (que pesadeta9
      T'envio una adreça holandesa, clica a "download free pattern", sota la foto i hi ha dos arxius de patrons i un d'explcacions que si vols, pots traduir amb el traductor de google, penso que estan molt ben fets i s'adapten a bastants ninos bebè.
      jo el que tinc, és un arxiu a l'ordinador: vaig caçant patrons i, de tant en tant, n'imprimeixo alguns.
      Assumpció

      Eliminar
  5. hola amigas acabo de conoceros y me encantaria que me pudierais ofrecer los patrones de ropita para los muñecos estoy con ganas de vestir a los mios podria ser?muchas gracias chicas

    ResponderEliminar
  6. Querida Afrika, si entras en los comentarios de mi entrada a la muñeca Ondina de Famosa, verás que Assumpció, que es una seguidora superamable, indica varias direcciones de patrones, eso, además de las que señala en esta propia entrada. Gracias por tu visita.

    ResponderEliminar
  7. Hola!!!
    Ja torno a ser aquí!
    Fa dies que no volto per les webs però se m'ha acudit dir-vos com trobo els patrons:
    Poso el buscador google a imatges i escric:
    "pattern free clothes doll"
    "patron vetement poupée"
    i també en català i castellà.
    Per les ninetes cheries de corolle i les "amigas Paola Reina" hi ha patrons molt fàcils si us apunteu a la web de "marieclaire idees", a les fitxes creatives, val 18 euros l'any i es poden descarregar patrons i instruccions.
    Una abraçada
    Assumpció

    ResponderEliminar
  8. Gràcies de nou Assumpció. Salutacions.

    ResponderEliminar

Seguidores